Suviehto Telakanrannas


Lauantaina 28. heinäkuuta pidettiin ensimmäistä kertaa tapahtuma nimeltä ”Suviehto Telakanrannas”. Tapahtuma siis nimensä mukaisesti pidettiin Telakanrannassa illalla. Ideana oli siis tulla piknikille rantaan nauttimaan illasta pienen ohjelman sekä tietysti musiikin kera!

Tämän uutuus tapahtuman ohjelmaan kuului kaikenlaista hauskaa. Illan aikana oli kolme erilaista (tietysti leikkimielistä) kisaa. Oli petankki kisa, naulanlyöntikisa ja joukkuehiihtokilpailu.

Vaikka illan ideana oli piknikille tulo, oli omien eväiden lisäksi Rantsalissa tietysti myynnissä mm. virvoitusjuomia, jäätelöä, kahvia ja pullaa. Rannassa oli myös mahdollisuus ostaa tuoreita lohkoperunoita kotitekoisen aiolin kera!

Illan pääesiintyjänä toimi pyhämaalainen Recovera-bändi, joka soitti Suomi-rockia. Väliajoilla saatettiin kuulla myös 70-, 80- ja 90-luvun hittejä. Illan päätteeksi soitettiin myös sadetanssi musiikkia, joka toden totta toimi. Seuraavana aamuna sai herätä sateen ja ukkosen ääneen 😀

Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli erittäin hauska, eikä siitä jäänyt mitään pahaa mieleen. Uskon, että monet muutkin kuin vain minä innolla odottavat seuraavaa Suviehto Telakanrannas-tapahtumaa!

Kuvia ja videoita Telakanrannan Suviehtoost löytyy Facebookista. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, jos et ole niin jo tehnyt! Ps. jos kiinnostuit bändistä niin tässä vielä linkki heidän Instagramiinsa.

Matilda