Pyhämaapäivä su 2.7. klo 11 alkaen


Pyhämaan Kotiseutuyhdistys ry tiarotta:

Perinteinen Pyhämaa-päivä sunnuntaina klo 11 alkaen Laihosen torpalla.Työnäytöksiä (mm. verkon paikkausta, villan kehruuta, ikkunan entisöintiä, köysimaton punontaa). Mukula ja mukulmaise voivat kokeilla hiiren kloppausta. Laulumusiikkia haitarin säestämänä.

Myynnissä plätei, makkaroi, kaffet ja kastamist sekä maistiaisina perinneruokia: piim- ja kalivellinkki. Ja tiätyste arpoi kans o myynnis, pakkava tekemä kauppas aika äkkiste, ko palkinno ova hyvi. Palkitaan myös pyhämaalaisia vastavalmistuneita nuoria.

Pyhämaan VPK esittelee palokalustoaan. Tarvitaanko heidän sammutusapuaan, kun uljaat prinssit yrittävät herättää 95-vuotiaan uinuvan prinsessan? Miten he sen tekevät? – Viekö sittenkin salaperäinen Saxoprins vm. -60 voiton? Miltä kuulostaa pärehöylän laulu? Päreitä voi halutessaan ostaa viemisiksi vaikka tarjoilualustoiksi kesäiselle piknikille. Näytteillä myös paikallisia veneitä ja pyörien päälle rakennettu sauna. Tietysti pyhämaalaisia tuotteita myynnissä kotiin tai mökille viemisiksi.

Tervetuloa Laihosen torpan idylliseen pihapiiriin viihtymään! Sinne on myös ilmestynyt uusi rakennelma – Mikä se on, selviää sunnuntaina paikan päällä. Tulkkast kattoma!

Ohjelma ja muuta lisätietoa

[google_maps id=”2034″]