Päivä Pyhämaassa 1.7.2018


Tänään Pyhämaan vauhdikas päivä alkoi Laihosen torpalta klo 12. Sinne kokoontui suuri määrä ihmisiä viettämään Pyhämaa-päivää. Tänäkin vuonna, niin kuin joka vuosi, sää oli Pyhämaa-päivänä aurinkoinen ja lämmin.

Tänä vuonna Pyhämaa-päivänä nähtiin kaikenlaista hienoa. Oli kehräystä, tervanpolttoa, ikkunoiden korjausta, arvontaa ja paikallisten tuotteiden myyntiä sekä tietysti musiikkia. Myös VPK oli paikalla esittelemässä autojaan ja veneitään. Lapsille ohjelmassa oli muun muassa traktori ajelua ja hiirenkloppausta. Tarjottavana oli myös tietysti makkaraa, tomaattikeittoa, lättyjä sekä kahvia ja pullaa. Pyhämaa-päivän kruunasi puujaloilla kävelyn mestaruuskisat. 

Päivä jatkui vielä Pyhämaan nuorisoseurantalolla. Klo 16 alkoi Pyhämaan Suviteatterin tämän vuotisen esityksen ensi-ilta. Esitys on Roy Cooneyn ”Munaako Herra Ministeri?”. Se kertoo Ministeristä, joka päättää skipata tärkeän kokouksen viettääkseen täydellisen illan rakastarettarensa kanssa valtion maksamassa hotelli sviitissä. Ilta ei kuitenkaan suju kuin oletettu ja seuraavaksi huoneesta löytyykin ruumis. Esitys oli hauska ja täynnä yllätyksiä. Se kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Voit olla varma ettet saa katsottua esitystä nauramatta kertaakaan.                                                  

Jos jostain syystä et päässyt Pyhämaa-päivää viettämään niin ei huolta. Ensi viikon viikonloppuna on tuttuun tapaan joka vuotinen Luodolla Tuulee-tapahtuma. Siitä löydät lisätietoa täältä. Ja lisätietoa Pyhämaan Suviteatterin esityksestä löytyy  täältä. Uusi blogi postaus tulee taas ensi viikolla.

Matilda