Helleviikko Pyhämaassa


Viime viikko Pyhämaassa, niin kuin suurimmaksi osaksi muuallakin Suomessa oli erittäin lämmin. Mittari näytti jopa yli 30 celsiusta. Helle ei kuitenkaan Pyhämaan toimintaa pysäyttänyt. Lämmön takia tietysti ihmiset halusivat veteen viilentymään, joten Telakanrannassa oli kyllä vilinää. Ihmiset tulivat myös rannalle helikoptereiden sammutus hommia katsomaan. Pyhärannan metsäpalo näkyi Telakanrantaan hyvin. Veneilijöitäkin kulki paljon ja Telakanrannan uusi grillikin pääsi käyttöön.

Muistakaa taas käydä katsomassa myös Matkailuyhdistys ryn Facebook sivu. Päivittelen siellä enemmän kuvia Telakanrannasta ja sieltä löytyy tietoa Pyhämaan tulevista tapahtumista mm. lauantaina 28.7 pidettävästä ”Suviehto Telakanrannas”- tapahtumasta.

Varaa vaikkapa lauantaiaamuksi kajakki ja lähde pienelle reissulle. Aamuisin meri on usein tyyni ja ilma lämmin, muttei niin kuuma kuin myöhemmin päivällä. Toisin sanoen täydellinen sää meloa kajakilla. Melontareissun jälkeen voit mennä Pyhämaan Pirttiin lounaalle. Käy sen jälkeen vaikkapa Pyhämaan Uhrikirkossa. Illalla voit sitten tulla Telakanrantaan piknikille viettämään kesäistä iltaa. Ohjelmassa on kaikenlaista hauskaa mm. musiikkia ja kisoja!

(Kajakeiden vuokrauksesta tai mistä tahansa muusta Pyhämaahan liittyvästä voit kysellä enemmän joko käymällä Telakanrannan infopiste Rantsalissa tai soittamalla sinne 040 688 2605.)

Matilda